Skip to main content

Az aukció célja

Az aukció alatt befolyt összeggel a WonderFlora & CMT Alapítvány fő céljainak megvalósulását támogatjuk. Az alapítvány a Charcot-Marie-Tooth-szal élőknek nyújt segítséget. Összegyűjtik és megismertetik a külföldi és a hazai tapasztalatokat, továbbá kapcsolatokat építenek ki a szakemberek és az érintettek között, amelyek a betegség kezelésével és ellátásával kapcsolatos protokollok kialakítását segítik.

A kitűzött célok közé tartozik az I. Nemzetközi Interdiszciplináris Neuromuszkuláris Konferencia megrendezése 2023 tavaszánamely a CMT-vel, az SMA-val és a DMD-vel foglalkozó nemzetközi és hazai egészségügyi szakemberek bevonásával az érintett családok tájékoztatását, és az ellátásukat segítő érdeklődő szakemberek edukációját segítené elő.

További célok

Különlegessége ennek a konferenciának, hogy különböző szakmák képviseltetik magukat. A konferencia fő témái: diagnosztika, terápiás lehetőségek, rehabilitáció, ortopédiai ellátás.

További célkitűzés WonderFlóra állapotjavításának és fejlesztésének támogatása. A különböző terápiáknak köszönhetően Flóra állapota folyamatosan javul, már képes pár lépés megtételére, azonban a deformált lábfejek megakadályozzák a további fejlődésben. Rita kislányának egy nagyon komplex, Magyarországon nem elérhető rekonstrukciós ortopédiai műtétre van szüksége ahhoz, hogy erősen deformált lábai ismét megfelelő helyzetbe kerüljenek, talpai lekerüljenek a földre és fájdalom nélkül, önállóan tudjon sétálni. A licittel a műtét mielőbbi megvalósítását is segíted.

LICITÁLÁS